Mircea Olteanu
2280 vizualizări 5 sep 2018

Zborul Emirates 203, de la Dubai la New York, cu aproximativ 500 de pasageri la bord, a aterizat miercuri dimineaţă pe Aeroportul John F. Kennedy din New York.

Trei persoane au fost transportate la spital, imediat după aterizare, iar alte aproximativ o sută s-au plâns că se simt rău, potrivit unei surse din cadrul autorităţilor, astfel că s-a decis instituirea stării de carantină.

Între timp, au apărut imagini de la bordul avionului.

Primăria oraşului New York confirmă că un avion a aterizat pe aeroportul JFK cu mai mulţi pasageri bolnavi şi a fost pus sub carantină. Primăria a precizat că aeronava a avut o escală la Mecca, unde în acest moment, se înregistrează un număr ridicat de persoane bolnave de gripă.

Oficiali din cadrul Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) erau în stare de alertă încă dinainte de aterizarea avionului.

Compania aeriană Emirates a comunicat că aproximativ zece pasageri primesc îngrijiri medicale şi urmează ca, în scurt timp, să le fie permis celorlalţi pasageri să coboare din avion.

Surse din cadrul autorităţilor americane au declarat că între şapte şi zece persoane de la bord au fost transportate la spital.

Foto: Captură

 

Citește și: