Laura HOLBAN
423 vizualizări 7 feb 2012

Bunica vitregă a preşedintelui american, Sarah Obama, a fost rănită când maşina în care se afla s-a răsturnat sâmbătă noapte. Potrivit unei rude de-a bunicii lui Barack Obama, femeia călătorea cu maşina spre satul său natal din Kenya când şoferul autoturismului a încercat fără succes să depăşească un camion, scrie Daily Mail.

Femeia, cea de-a doua soţie a bunicului lui Barack Obama, a fost dusă la spital pentru îngrijiri, însă a scăpat cu doar câteva vânătăi minore.

„Dumnezeu m-a protejat, a fost cu mine, că dacă aţi fi văzut cum arăta maşina, nu aţi fi crezut că cineva poate scăpa uşor de-acolo. Nu am fost rănită, am doar o mică cicatrice pe mâna dreaptă şi nici nu trebuie să folosesc bastonul ca să mă sprijin”, a declarat Sarah Obama pentru publicaţia keniană The Standard. Femeia a povestit că primeşte multe apeluri şi urări de însănătoşire din America şi din Orientul Mijlociu.

Obama a menţionat-o pe „bunica” Sarah în memoriile sale tipărite în 1995 şi a povestit cum a cunoscut-o pentru prima dată în 1988, în timpul unei călătorii în ţara natală a tatălui său.
 

Citește și: