Laura HOLBAN
2769 vizualizări 3 ian 2012

Rusul Roman Abramovici a organizat un Revelion de milioane, mai exact de 5 milioane de lire sterline, bani pe care i-a cheltuit pentru a-i face pe cei 400 de invitaţi să petreacă în stil mare trecerea dintre ani. Petrecerea a fost organizată pe insula St. Barts, invitaţii au fost poftiţi la bordul a două iahturi aflate în proprietatea oligarhului rus, iar muzica a fost asigurată de către trupa Red Hot Chilli Peppers, notează The Telegraph.
Cei mai mulţi dintre invitaţi au fost cazaţi la bordul super-iahtului Eclipse, vas pe care au fost angajaţi 80 de oameni pentru a servi. Eclipse, cel mai mare iaht privat din lume, este echipat cu două piste de aterizare pentru elicopter, are un submarin ataşat şi două piscine la bord. Cel de-al doilea vas, iahtul Luna, a fost şi el deservit de un echipaj de 40 de angajaţi care s-au ocupat de bunăstarea invitaţilor lui Abramovici.
Lista cu numele invitaţilor nu a fost făcută publică, însă localnicii au declarat că i-au văzut pe insula St. Barts, imediat după petrecerea exclusivistă, pe regizorul George Lucas, cântăreţul Jon Bon Jovi, antreprenoarea Jimmy Choo - Tamara Mellon şi co-fondatorul Microsoft, Paul Allen. Invitaţii au fost duşi cu cele două vase la ţărm, de unde au fost conduşi cu limuzine până la proprietatea de 59 de milioane de lire sterline a acestuia.
Potrivit jurnaliştilor britanici, stilul petrecerii a fost "island chic". În ce priveşte meniul luxosului revelion, la sosirea invitaţiilor s-au servit platouri cu aperitive realizate de bucătarul chef Thomas Chiarelli. Pe lângă caviar şi şampanie, aceştia s-au delectat şi cu clătite îmbibate într-un sos de vodkă şi lămâie, languste, homari, ton şi platouri cu fructe exotice.
Petrecerea, care a durat până în zori, este cel de-al treilea astfel de eveniment pe care Abramovici îl organizează pe insulă. În 2009, oligarhul rus a organizat un revelion pe care a cheltuit 3 milioane de lire sterline şi unde i-a avut invitaţi pe Kanye West şi Orlando Bloom, muzica fiind asigurată de Beyonce, Gwen Steffani şi Prince.

Citește și: