2258 vizualizări 29 sep 2017

Ri Sol-Ju i-a dăruit lui Kim Jong-Un trei copii şi a avut prima apariţie publică alături de liderul nord-coreean la evenimentul de deschidere a unui parc de distracţii din Phenian, potrivit Business Insider. 

Nu se ştie data exactă a căsătoriei dintre cei doi. Unii spun că nunta ar fi avut loc în 2009, însă alţii susţin că cei doi s-au întâlnit în 2010 la un concert de muzică clasică. 

Nici viaţa lui Ri Sol-Ju de dinainte de căsătoria cu Kim Jong-Un. Informaţiile obţinute de sud-coreeni arată că aceasta ar fi studiat în China şi ar fi fost chiar în vizită în Coreea de Sud, în calitate de membru al echipei de majorete a Coreei de Nord. 

Se pare că Ri are o afinitate pentru vestimentaţia occidentală scumpă şi a fost criticată pentru că a fost văzută purtând genţi de lux de la Dior sau Chanel, în timp ce cetăţenii nord-coreeni se luptă cu sărăcia şi foametea. 

Se zvoneşte că Ri a dat naştere celui de-al treilea copil al cuplului în luna februarie, când a dispărut din atenţia publicului pentru câteva luni. S-a speculat că Kim Jong-Un şi-a dorit un băiat care să moştenească dictatura sa. 

Misterul care pluteşte în jurul lui Ri Sol-Ju nu este o surpriză pentru nord-coreeni. Tatăl lui Kim Jong-Un, Kim Jong-Il, nu le-a scos niciodată în public pe soţiile lui. 

Citește și: