Bianca Pavaluca
Florin Jinga
589 vizualizări 7 aug 2018

O Curte de Justiţie din sudul Germaniei a condamnat-o pe mama copilului la 12 ani şi şase luni de închisoare. Partenerul acesteia, tatăl vitreg al copilului, a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Berrin Taha şi Christian Lais sunt cetăţeni germani care locuiau în oraşul Staufen, în apropiere de Freiburg. Cuplul a fost condamnat pentru viol, abuz, prostituţie forţată şi distribuire de pornografie infantilă.

Copilul avea nouă ani la începutul procesului, în luna iunie. În urma procesului, acesta a fost plasat în grija asistenţilor sociali.

De asemenea, un spaniol a fost condamnat la zece ani de închisoare deoarece l-a abuzat sexual în mai multe rânduri pe copil.

Un videoclip arată cum minorul este abuzat sexual şi cum suferă din cauza umilinţelor verbale şi a înjurăturilor. De asemenea, în imagini se poate vedea că băiatul este legat. Cei doi au abuzat băiatul pe o perioadă de cel puţin doi ani.

Cuplul trebuie să plătească 42.500 de euro pentru daunele cauzate băiatului şi unei fete de trei ani, care a fost de asemenea abuzată de aceştia.

Potrivit presei germane, autorităţile de asistenţă pentru copii din statul Baden-Württemberg au fost foarte criticate pentru că nu au reuşit să oprească abuzurile cuplului.

Băiatul a fost luat din familie de către asistenţii sociali, dar a fost înapoiat la scurt timp.

Dark net este o reţea care face parte din internet, dar nu poate fi găsită de motoarele de căutare obişnuite.

Foto: Captură

Citește și: