Laura Cojocaru
505 vizualizări 17 mai 2019

O tânără de 19 ani era însărcinată în nouă luni când a anunţat pe facebook că are mare nevoie de donaţii, potrivit CNN.

Marlen Ochoa-Lopez a povestit că nu are un loc de muncă deoarece este elevă, că stă foarte prost cu banii şi că urmează să i se nască cel de-al doilea copil. Femeia a spus că are nevoie de un cărucior dublu pentru cei doi copii şi că este dispusă să primească donaţii de la cei care au un asfel de obiect şi nu le mai este necesar.

O femie i-a cerut să o contacteze în privat, spunându-i că ar vrea să-i facă o donaţie. Cea pe care Marlen Ochoa-Lopez o credea o binefăcătoare se oferise să-i dea haine şi obiecte nefolosite pentru bebeluş.

Viitoarea mămică a plecat să se întâlnească cu cea care ar fi urmat să-i ofere obiecte pentru bebeluş şi nu s-a mai întors.

Pe 23 aprile tânăra a fost dată dispărută.

Cadavrul acesteia a fost găsit pe 14 mai în spatele casei femeii cu care a discutat pe facebook, potrivit poliţiei din Chicago.

Marlen a fost strangulată cu un cablu electric şi tăiată pe burtă, iar bebeluşul i-a fost scos din pântece.

În prezent, copilul se află în stare gravă la spital.

În acest caz au fost arestate trei persoane: femeia de 46 de ani cu care Marlen a discutat pe facebook, iubitul şi  fiica acesteia.

Cauza crimei este încă investigată, dar judecătorii bănuiesc că motivul pentru care femeia de 46 de ani ar fi ucis-o pe tânără este că intenţiona să crească ea copilul, îndurereată fiind de faptul că fiul ei în vârstă de 20 de ani a murit în anul 2017.

„Nu avem cuvinte să exprimăm cât de dezgustătoare şi oribile sunt aceste acuzaţii” a declarat vineri şeful poliţiei din Chicago, Eddie Johnson.

 

Citește și: