Mădălina CHIŢU
2494 vizualizări 1 oct 2011

Vladimir Putin, fostul preşedinte şi actualul premier al Rusiei, a apărut călare la bustul gol în Siberia, a pilotat avioane, a vânat balene, a condus maşini de curse şi s-a scufundat cu un submarin în Lacul Baikal. Pe lângă toate acestea, omul politic uimeşte din nou presa internaţională, care scrie că demnitarul a apelat la chirurgia estetică pentru a scăpa de riduri.

Putin la bustul gol în timp ce călărea anul trecut în Siberia

Prezent la începutul săptămânii la congresul formaţiunii Rusia Unită, unde şi-a anunţat candidatura la prezidenţialele din 2012, Putin a dat prilej presei să facă tot felul de speculaţii pe seama look-ului său mult prea tânăr, informează Washington Post.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO cu Vladimir Putin, în rol de SUPEREROU al Rusiei

Presa din Rusia, dar şi cea străin, se întreabă dacă nu cumva premierul rus a apelat la injecţii cu Botox, ţinând cont de faptul că la cei 59 de ani, pe care îi va împlini pe 7 octombrie, Putin arăta foarte bine şi pare mai tânăr decât este în realitate. Pielea din jurul ochilor are doar câteva riduri fine, iar obrajii par ai unui bărbat care nu a depăşit cu mult vârsta de 30 de ani, se afirmă pe unele bloguri.

Putin merge pe un triciclu Harley Davidson, alături de motociclişti, la un festival de profil din sudul Rusiei, în oraşul Novorossiisk, pe 29 august 2011

Speculaţiile cum că premierul rus este fidel clinicilor de înfrumuseţare au început încă de anul trecut, când Vladimir Putin a apărut în Ucraina cu faţa tumefiată şi cu un pomete uşor învineţit, la o conferinţă de presă.

Putin ţinteşte o balenă, cu arbaleta, pentru a preleva o bucată de piele care să fie analizată, în golful Olga, la 240 de kilometri nord-est de Nakodka, pe 25 august 2010

Atunci, jurnaliştii ucraineni au pus imaginea liderului rus pe seama unei intervenţii de chirurgie plastică mai puţin reuşite. "Nu sunt vânătăi. Este doar obosit. Nu este vorba de nicio operaţie estetică. În plus, poate nici lumina nu a fost prea bună şi de aceea pare a avea o vânătaie", a declarat la vremea aceea Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin. Cu toate acestea, dezminţirile oficiale nu au convins pe nimeni.

Putin cântă la pian, în timpul unui concert caritabil la Sankt Petersburg, pe 10 decembrie 2010

Citește și: