11908 vizualizări 13 sep 2016

Deşi doctorul lui Hillary Clinton a sfătuit-o pe aceasta să-şi reducă activitatea, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a insistat să fie prezentă la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie, 2001. Rivala lui Donald Trump a leşinat în timpul evenimentului, fapt ce a dus la îngrijorări din partea susţinătorilor, cât şi critici din partea adversarilor săi.

Lisa Bardack, doctorul candidatei democrate, a explicat că Hillary a fost tratată pentru pneumonie şi că aceasta a luat antibiotice în ultimele zile, dar s-a deshidratat în timpul ceremoniei care s-a desfăşurat în condiţii de temperatură ridicată.

Din cauza acestui incident, reprezentanţii Partidului Republican cer lămuriri suplimentare în legătură cu condiţia fizică a contracandidatei lui Trump. Chiar dacă Hillary Clinton a dat asigurări că starea ei de sănătate este în regulă, Partidul Democrat este obligat să găsească o variantă de înlocuire. Cele două persoane capabile să o înlocuiască pe candidată sunt: Joe Biden, actualul vicepreşedinte american, şi Bernie Sanders, învinsul din alegerile primare, scrie Adevărul.

Citește și: