Raluca Manga
161 vizualizări 7 nov 2016

În cadrul unui miting de campanie care a avut loc duminică seara în statul Michigan, Trump a susţinut că rivala sa democrată este protejată de sistem.

"Nu poţi revizui 650.000 de e-mailuri noi în 8 zile (...)", a spus Trump.

"Hillary Clinton este vinovată. Ea o ştie, FBI-ul o ştie, oamnenii o ştiu şi este la latitudinea poporului american să facă dreptate la urna de vot pe 8 noiembrie", a mai spus Trump.

FBI a anunţat că îţi menţine recomandarea cademocrata să nu fie pusă sub acuzare pentru folosirea unui server privat în perioada mandatului de secretar de Stat.

FBI a efectuat o analiză a e-mailurilor recent descoperite şi nu a găsit nimic incriminatoriu în acestea, a anunţat directorul FBI, James Comey, cu două zile înainte de data alegerilor prezidenţale care vor avea loc la 8 noiembrie.

"În cursul procesului am analizat toate mesajele trimise sau primite de Hillary Clinton în perioada în care era secretar de Stat," a declarat Comey, adăugând că "Pe baza analizei noastre, nu ne-am schimbat concluziile exprimate în luna iulie."

O sursă apropiată anchetei a declarat pentru Reuters că prin această decizie se pune capăt anchetei FBI privind e-mailurile lui Clinton.

Citește și: