Gandul.info
Nelu Barbu
707 vizualizări 1 feb 2018
Discursul lui Donald Trump a fost urmărit de 45.6 milioane de americani, iar preşedintele a simţit nevoia să se laude cu cifrele, mai mult decât era cazul, într-un mesaj pe Twitter.
 
“Vă mulţumesc pentru toate complimentele şi reacţiile pozitive transmise pentru discursul privind starea naţiunii. 45.6 milioane de oameni l-au urmărit, cel mai mare număr din istorie. FoxNews a întrecut orice altă reţea, pentru prima dată, având 11.7 milioane de telespectatori. Oferit din inimă!”, este mesajul lui Trump transmis pe Twitter.
 
În realitate, actualul preşedinte american a fost întrecut la capitolul audienţă în timpul discursului despre starea naţiunii atât de Barack Obama (52.4 milioane de telespectatori în 2009) cât şi de George W. Bush (62.1 milioane de telespectatori în 2003) şi Bill Clinton (66.9 milioane de telespectatori în 1993), scrie The Guardian. 
 
Singurul punct în care Donald Trump a avut dreptate, este cel al cifrelor record înregistrate de reţeaua de televiziune FoxNews, mai precizează sursa citată. 
 

Citește și: