Gandul.info
Valentin Vidu - Mediafax
3533 vizualizări 2 iun 2015

Erdogan i-a răspuns, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare de la 7 iunie, că-l va da în judecată.

Într-un interviu pe care l-a acordat postului de televiziune de stat TRT, într-o sală a palatului decorată cu diverse piese de mobilier aurite, preşedintele turc l-a "provocat" pe liderul partidului de opoziţie să vină în vizită la palat.

"Îl invit frumos să vină să facă un tur. Mă întreb dacă va găsi vreun asemenea scaun de toaletă de aur în aceste săli de toaletă. Dacă-l găseşte, îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte. Dacă nu găseşte, el va demisiona din partidul său?", a spus Erdogan.

sursa foto Independent

Palatul cu 1.150 de săli al lui Erdogan, care ar fi costat peste 500 de milioane de euro, este o sursă de critici dure din partea opoziţiei, care susţine că a fost construit pe un teren protejat.

Erdogan intenţiona în noiembrie să extindă deja, cu o reşedinţă cu 250 de camere, controversatul şi fastuosul "Palat Alb" ("Aksaray" în turcă), comparat de opoziţie cu palatul lui Ceauşescu.

 

 

„Îmi dau demisia din funcţia de preşedinte dacă cineva găseşte în Palat vreo toaletă de aur” ------> http://goo.gl/VUWQ9qDe cine vă aminteşte?

Posted by Gandul on 1 Iunie 2015

 

Citește și: