114 vizualizări 14 ian 2020

După ce a şocat social-media anunţând că va dona 9 milioane de dolari cui îi distribuie o postare pe Twitter, Yusaku Maezawa captează din nou atenţia oamenilor. De data aceasta, miliardarul a publicat un anunţ în care caută o parteneră pentru călătoria în spaţiu pe care se pregăteşte să o facă, notează Japan Times.

Omul de afaceri nipon va fi primul client privat al SpaceX care va călători în spaţiu, la bordul unei nave ce va face ocolul Lunii în 2023.

Cunoscut pentru interesul pe care-l arată faţă de artă şi maşinile sport, fondatorul companiei Zozo susţine că vede în rubrica de „anunţuri matrimoniale” soluţia la criza singurătăţii pe care o resimte la vârsta de mijloc.

Yusaku Maezawa are trei copii din două căsnicii, iar recent a pus punct unei relaţii cu o cunoscută actriţă japoneză.

De la pretendentele care vor să-l însoţească în călătoria în jurul Lunii se aşteaptă să fie „tinere în vârstă de 20 de ani şi peste”, dornice să se bucure şi ele de viaţă. Aşa cum el a făcut-o, după cum singur recunoaşte: „Am trăit exact cum am vrut până acum (...) Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simţite sentimente de singurătate şi gol, singurul lucru la care mă gândesc e să iubesc mai departe o singură femeie”.

17 ianuarie este data limită până la care se poate aplica pentru o călătorie în spaţiu împreună cu Yusaku Maezawa.

Citește și: