Mihai SCHIAU
30399 vizualizări 30 sep 2011

Tot internetul vorbeşte, în ultimele zile, despre o fotografie pe cât de şocantă, pe atât de emoţionantă. Este vorba despre o imagine care arată un făt operat în burta mamei sale, scrie greaterthings.com.

CLICK PENTRU A MĂRI.

Bebeluşul, aflat în a 21-a săptămână de dezvoltare, suferea de "spina bifida", o boală care nu i-ar fi permis să supravieţuiască dacă nu era operat direct în uterul mamei sale.


Citeşte şi Avionul în care se afla Daniel Funeriu a lovit un porc mistreţ la aterizare

Pasagerii cursei Bucureşti-Iaşi, printre care şi Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, au tras o sperietură joi seară, după ce avionul în care se aflau a lovit un porc mistreţ.


În timpul operaţiei, doctorul a scos uterul prin cezariană, după care a făcut o incizie în peretele acestuia. La finalul procedurii, bebeluşul a scos mâna prin incizie şi a apucat un deget al doctorului. Acesta este momentul imortalizat, care a emoţionat o lume întreagă.

De altfel, chiar dr. Joseph Bruner a declarat că acesta a fost cel mai emoţionant moment din viaţa lui şi că, pentru câteva secunde, a rămas şocat de gestul micuţului, neştiind cum să reacţioneze.

Iată cum arată băiatul din fotografie, când a mai crescut. sursa baconbabble.com

Fotografia a fost realizată în 1999, dar în ultimele zile a reapărut în atenţia publicului, fiind publicată în foarte multe ziare şi difuzată de televiziuni din întreaga lume, mai ales din SUA. Puţină lume ştie, însă, că băiatul din fotografie, pe nume Samuel Armas, trăieşte astăzi sănătos, la vârsta de 11 ani, graţie operaţiei prezentate în fotografie.

Imaginea, intitulată "Hand of hope", este una dintre cele mai impresionante publicate vreodată, scrie greaterthings.com.

Citește și: