59 vizualizări 15 mar 2011

". Asta spune anturajul său. Colaboratorii săi afirmă că suferă de o boală psihică", a declarat Gaddafi, într-un interviu care urmează să fie difuzat de postul german RTL.

Liderul libian, contestat de o revoltă populară, nu a precizat dacă această "boală" este legată de "secretul grav" la care s-a referit agenţia oficială libiană Jana, care a afirmat că dezvăluirea acestuia va duce la înlăturarea de la putere a preşedintelui francez.

Parisul este foarte criticat, după ce a recunoscut Consiliul naţional de tranziţie, înfiinţat de opoziţia din Libia, drept unic reprezentant legitim al poporului libian.

Citeşte şi:

Cum răspunde BĂSESCU atunci când e întrebat de ce a avut SARKOZY o ieşire NERVOASĂ la adresa sa

SUMMIT CU SCANDAL - Sarkozy a avut o IEŞIRE NERVOASĂ la adresa lui Traian Băsescu. CE L-A ENERVAT PE PREŞEDINTELE FRANŢEI

În legătură cu violenţele din ţara sa, Kadhafi a afirmat că "acest mic eveniment" s-a soldat "doar cu 150-200 de morţi", jumătate în rândul forţelor de securitate.

Rebeliunea "va fi învinsă şi totul va reveni la normal", a spus el, în timpul acestui interviu realizat într-un cort din baza militară Bab al-Azizia de la Tripoli, potrivit RTL.

Kadhafi a apreciat de asemenea că sunt nejustificate criticile la adresa sa în Statele Unite şi Europa. "Dar ce am făcut ca să le dezamăgesc ? Nu am niciun post oficial şi deci nu pot fi criticat. Este criticată regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru politica sa ?", a întrebat el.

El a afirmat că pe viitor ţara sa nu va mai face afaceri cu statele occidentale, care "au conspirat împotriva noastră". "Vom investi de acum în Rusia, India şi China", a declarat Kadhafi.

"Occidentul poate fi uitat", a afirmat el, adăugând că face o excepţie în ceea ce priveşte Germania, care are o atitudine "raţională".

Citește și: