Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
2041 vizualizări 26 dec 2017

În fiecare an, în a doua zi de Crăciun, regina Eliza­beth a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip organizează pe domeniul Sandri­gham o vânătoare regală.

Anul acesta, prinţul Harry a renunţat să participe la eveniment, din dragoste pentru logodnica sa, Meghan Markle, care militează pentru drepturile animalelor.

"Această zi a fost întotdeauna o problemă. Meghan este o apărătoare a drepturilor animalelor şi nu suportă vânătoarea, sub nicio formă. Lui Harry îi place şi a participat mereu la acest eveniment. Însă acest lucru înseamnă să pună capăt unei tradiţii regale de lungă durată, pentru a evita să o tulbure, aşa că se va face astfel (va renunţa, n.r.)", a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru publicaţia britanică The Sun.

Vânătoarea va avea loc în prezenţa prinţului William, fratele mai mare al prinţului Harry, şi a tatălui acestora, prinţul Charles.

Acesta nu este primul sacrificiu pe care îl face Harry pentru Meghan Markle. În urmă cu câteva săptămâni, publicaţia Daily Mail scria că acesta a renunţat la fumat din dragoste pentru logodnica sa.

Familia regală britanică îşi petrece Crăciunul la Sandringham, o proprietate a reginei Elizabeth. Luni, la slujba de Crăciun, au participat şi prinţul Harry şi Meghan Markle, proaspăt logodiţi.

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna luna trecută şi au declarat că se vor căsători la Biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil care a avut loc în oraşul britanic Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

Citește și: