651 vizualizări 7 iun 2013

Autorităţile italiene au destructurat o organizaţie care opera în mod fraudulos în numele Cavalerilor de Malta şi care ar fi colaborat cu filiala din România a Ordinului, înşelând zeci de personalităţi, inclusiv pe Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români.

Potrivit ziarului italian Il Messaggero, autorităţile italiene au destructurat un fals ordin al Cavalerilor de Malta care ar fi înşelat zeci de personalităţi, acordând titluri în biserici şi mânăstiri din Roma şi din regiunea Puglia (sudul Italiei). Conform anchetatorilor, ceremoniile erau de fapt frauduloase, fiind utilizate săbii şi costume false.

Printre victimele care plăteau zeci de mii de euro pentru a primi titluri cavalereşti se numără agenţi ai forţelor de ordine din Italia, militari, dar şi actriţa Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români.

Surse citate de ziarul Il Messaggero şi de site-ul de ştiri RomaDailyNews afirmă că Ramona Bădescu ar fi primit un titlu din partea unei aripi a falsului ordin maltez care ar opera în România fără aprobarea ierarhiei ordinului maltez italian.

Falsul Mare Maestru italian, arestat de carabinieri la Roma, ar fi denunţat, la un moment dat, filiala din România a ordinului Cavalerilor Maltezi.

Presa a relatat că, în 2011, Ramona Bădescu a primit titlul de "Gran Dama di Grazia Magistrale" şi a fost numită ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de la Malta în Romania. Nu se ştie cu exactitate dacă actriţa de origine română a primit acest titlu din partea ordinului veritabil al Cavalerilor de la Malta.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 6 iunie. Cifrele 5, 6, şi 9, norocoase

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 - calendar, subiecte şi rezultate. UPDATE

 

Citește și: