Laura HOLBAN
980 vizualizări 3 ian 2012

Soldatul britanic Lee Foley nu şi-a găsit sfârşitul în Afganistan, ci sub roţile unui taxi din oraşul natal. Foley venise acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie şi de iubita sa. În ajunul Anului Nou a ieşit în oraş să sărbătorească, însă a fost călcat de un taxi chiar sub ochii iubitei sale şi a murit ulterior la spital, notează Daily Mail.
Accidentul a avut loc seara, când întreaga familie a soldatului a ieşit în oraş să vadă spectacolul de artificii şi să celebreze trecerea în noul an.

Tânărul se înrolase în armată de pe vremea când era doar un adolescent, iar acum era membru al Escadrilei 39 a Inginerilor Regali.

"Este atât de tragic. Reuşea să evite gloanţe în Afganistan, dar în mod incredibil, moare într-o seară în oraş, la braţ cu familia. Toată lumea este sfâşiată de durere, a fost un băiat extraordinar", a declarat un prieten apropiat de-al familiei. "Erau cu toţii atât de mândri de el. La fel ca părinţii tuturor soldaţilor trimişi în Afganistan, ai lui erau îngrijoraţi cât timp era plecat şi abia îl aşteptau din nou acasă, în siguranţă", a mai adăugat acesta.

Foto: Daily Mail

La locul accidentului, cunoscuţi ai tânărului şi ai familiei au lăsat flori. "Odihneşte-te în pace, Lee. Ai fost o persoană minunată. Este atât de trist. A fost o plăcere să te pot cunoaşte", scria pe unul dintre bileţele lăsate la locul accidentului. Mesaj în memoria tânărului soldat au fost postate pe reţeaua de socializare Facebook, unde prietenii săi au adresat condoleanţe familiei.

Citește și: