Silviu Bănilă
4156 vizualizări 16 mar 2019

Imane Fadil, în vârstă de 34 de ani, un fotomodel marocan, care a participat la orgiile „bunga bunga” ale fostului premier italian, a ajuns luna trecută la un spital milanez, cu dureri severe de stomac, scrie The Independent.

Aceasta le-a spus prietenilor şi avocatului ei că a fost otrăvită. Fadil a murit în data de 1 martie, dar decesul a fost anunţat de abia vineri.

„Medicii nu au identificat o anumită patologie cauzatoare de moarte”, a declarat procuroru-şef al oraşului Milano, Francesco Greco. Acesta a mai subliniat că au existat „câteva anomalii” în dosarele medicale ale lui Fadil.

Potrivit Ansa, testele toxicologice au arătat că modelul a fost ucis cu un „mix de substanţe radioactive”.

Fadil a depus mărturie în procesul din 2012 al lui Berlusconi, în care era acuzat că a plătit o minoră pentru a face sex cu ea.

Fadil a fost o obişnuită a petrecerilor lui Berlusconi, unde, potrivit declaraţiilor sale, fetele tinere se dezbrăcau şi dansau provocator în braţele invitaţilor.

Berlusconi a fost condamnat iniţial pentru plata unor favoruri sexuale din partea unei fete de 17 ani şi a riscat să stea şapte ani la închisoare, dar a fost achitat în 2015, după ce un judecător a hotărât că politicianul nu ştia că tânăra respectivă era minoră.

Magistraţii au lansat noi acuzaţii împotriva lui Berlusconi şi a altor inculpaţi, care le-ar fi mituit pe femeile de la petrecerile sexuale pentru a ascunde adevărul la proces.

Fadil nu a fost acuzată că a luat mită de la Berlusconi şi ar fi urmat să depună mărturie într-un nou caz.

În 2012, tânăra a declarat că se teme pentru viaţa ei, după ce le-a spus procurorilor că i s-au oferit bani în schimbul tăcerii, referitor la orgiile sexuale, despre care Berlusconi spunea că sunt doar nişte nopţi de cină elegante.

Potrivit presei italiene, Fadil lucra la o carte despre experienţele ei, chiar în perioada în care a decedat. Magistraţii au obţinut un manuscris al cărţii şi caută indicii despre moartea misterioasă a femeii. 

foto: captură youtube.com

Citește și: