Sorin Bogdan
27282 vizualizări 4 ian 2019

Povestea românului înjunghiat mortal la Londra, în noaptea Anului Nou, în timp ce se lupta cu 9 golani care încercau să intre neinvitaţi la un sex party pentru oameni cu bani, continuă în presa britanică. Daily Mail a obţinut imagini noii şi a stat de vorbă cu Peter Adamski, directorul firmei Prestige Protection Group, care găsea de lucru pentru Tudor Simionov sau alţi tineri ce doreau să lucreze ca oameni de ordine.

”Tudor era un excelent kick-boxer, tot timpul în formă,” îl laudă Adamski. ”A fost soldat în Armata Română. Îi găsisem de lucru la un hotel din centrul Londrei, de la ora 18:00 la 3:00. După aceea, s-a dus la petrecere lui Eddie Davenport de la Park Lane, să câştige un ban în plus. Nu ştiam ce are de gând, pentru că altfel, l-aş fi sfătuit să nu se ducă.”

”Tudor începuse să lucreze pentru petrecerile lui Eddie în urmă cu o lună,” îşi aminteşte Peter Adamski. ”Am mai vorbit cu el despre asta şi l-am sfătuit să nu mai meargă, din cauza oamenilor dubioşi care vin acolo. Dar avea de gând să se căsătorească şi avea nevoie de bani.”

Şeful Prestige Protection Group descrie Park Lane drept un club în care Eddie Davenport organizează petreceri în fiecare weekend, după 3:00, până pleacă ultimul client şi e genul de loc în care ajung indivizi care nu au găsit destul alcool, droguri sau sex până la ora aia.

”Acolo se adună gangsteri şi dealeri de droguri din toată Londra,” spune Adamski. ”Firma mea refuză să lucreze cu clubul, din cauza clientelei dubioase. De aceea, securitatea este asigurată de body-guarzi care vin pe cont propriu, ca Tudor.(...) Ar fi trebuit să le asigure veste anti-cuţit. Costă doar 200 de lire, dar îţi salvează viaţa. Ca să nu mai vorbim că nici un client nu e percheziţionat la intrare.(...) Cei care i-au atacat pe Tudor şi pe colegii lui erau beţi şi drogaţi şi nu cunoşteau pe nimeni de la petrecere. De aceea nu au fost lăsaţi să intre.”

Daily Mail a mai stat de vorbă cu un martor, care a confirmat că Tudor Simionov lucrase la hotel până la 3:00, împreună cu prietenul său Kamil Okpara (şi el rănit în încăierare). Şi acesta venise la Park Lane din acelaşi motiv: avea nevoie de bani.

”Kamil e o namilă de om, dar în realitate e foarte drăguţ şi politicos,” îl descrie Peter Adamski. ”De aceea l-am angajat şeful securităţii la barul The Botanist în timpul zilei. Ştie foarte bine să se poarte cu clienţii şi să rezolve situaţiile dificile.”

Pe 1 ianuarie, la 5:30, Kamil Okpara a fost atacat de 9 indivizi violenţi care voiau să intre la un sex party de lux organizat în clubul Park Lane din Londra. Văzându-şi prietenul în pericol. Tudor Simionov i-a sărit în ajutor şi a fost lovit cu un cuţit în piept. A murit înainte de sosirea ambulanţei.

 

Citește și: