Eve Mantaras, în vârstă de 25 de ani, a fost filmată de o cameră video ascunsă în timp ce îl agresează pe băieţelul de doi ani, care este aşezat într-un scaun înalt. După aplicarea "corecţiei", bona mănâncă porţia de hrană a micuţului chiar în faţa acestuia, scrie Daily Mail.

Cristina Ceril a instalat o cameră video ascunsă în casa familiei din Parana, în nordul Argentinei, pe care a conectat-o la smartphone, după ce a observat câteva zgârieturi pe trupul fiului ei. Vecinii au avertizat-o pe femeie că băiatul şi sora lui în vârstă de zece ani plângeau frecvent, când erau lăsaţi în grija bonei.

"Uneori, îl auzeam pe fiul meu cum plângea dimineaţa. Acum mă îngrozesc, gândindu-mă la ce i-ar fi putut face. Am considerat întotdeauna că este cam leneşă, dar nu mi-aş fi imaginat aşa ceva. I-a furat mâncarea copilului meu şi l-a bătut, când a cerut să mănânce. Cred că este bolnavă!", a spus mama băiatului înfometat de bonă. Poliţia şi procurorii vor folosi înregistrarea video ca probă împotriva agresoarei, care riscă să stea mulţi ani după gratii, dacă va fi găsită vinovată.

Citește și: