Gandul
13560 vizualizări 3 mai 2019

Incidentul s-a petrecut într-un mall din oraşul Gurgaon şi a fost înregistrat şi distribuit pe internet. Tinerele care au încercuit-o pe femeia mai în vârstă i-au cerut să se scuze pentru incident, altfel o vor face „virală”.

„Această femeie de vârstă mijlocie a cerut unui grup de şapte bărbaţi din restaurant să ne violeze deoarece a simţit că merităm asta din cauza faptului că purtăm haine scurte”, a scris una dintre tinere, Shivani Gupta, la descrierea clipului publicat pe Facebook.

„Cere-ţi scuze acum. Îţi voi face viaţa un iad viu dacă nu îţi ceri scuze, îţi promit asta. Te voi face virală”, spune o altă tânără, în înregistrare.

În apărarea fetelor au sărit chiar şi multe femei de vârstă mijlocie. „Violul nu are nimic de a face cu hainele unei femei!!! NIMIC! Doar intenţiile violatorului cauzează un viol, NIMIC altceva”, a scris cineva. 

Alţii le-au criticat pe tinere pentru agresivitatea de care au dat dovadă. 

După ce incidentul s-a viralizat, femeia criticată de tinere şi-a cerut scuze. Gupta a publicat şi ea pe Instagram un comentariu în care a spus că acceptă scuzele.

Citește și: