Nelu Barbu
276 vizualizări 30 ian 2018
Un mesaj atribuit preşedintelui Donald Trump şi furnizat de echipa sa de campanie a devenit viral pe Twitter, după ce a fost distribuit de jurnalistul Derek Willis. 
“Discursul privind starea naţiunii nu este despre mine. E despre TINE. De aceea, voi publica numele tuturor susţinătorilor care contribuie (la campanie-n.r.), în timpul discursului meu, care va fi transmis live pe pagina oficială a campaniei. Ajunge cu ştirile false difuzate de media! A venit timpul ca ei să audă direct de la POPORUL AMERICAN. Demonstraţi-le cât de mulţi americani sunt dedicaţi mişcării noastre! Contribuiţi ACUM şi adăugaţi-vă numele în lista mea oficială!”, se arată în mesajul distribuit masiv pe reţelele de socializare. 
 
Nu este prima dată când  echipa lui Donald Trump se foloseşte de artificiul faimei pentru a strânge bani pentru campania sa. În timpul Convenţiei Naţionale Republicane din 2016, staff-ul lui Trump a oferit un stimulent asemănător. Numele oamenilor care au donat 50 de dolari sau mai mult au fost afişate pe ecranele folosite în timpul convenţiei.
 
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va adresa marţi Congresului şi americanilor, în primul său discurs anual privind starea naţiunii, programat de la ora locală 21:00 (miercuri 04:00 ora României).
 
Presa americană notează că mesajul lui Trump, rostit sub deviza “America - puternică, sigură şi mândră” se va concentra pe două teme: imigraţie şi securitate naţională. Sunt aşteptate şi precizări privind locurile de muncă, comerţul international şi infrastructură.
 

Citește și: