Florin Badescu - Mediafax
1238 vizualizări 9 sep 2015

Prinţul britanic, care va împlini vârsta de 31 de ani pe 15 septembrie, şi-a petrecut aproape întreaga vară militând în favoarea unor cauze ecologiste pe continentul african şi, potrivit tabloidului The Sun, şi-a luat câteva zile de vacanţă pentru a se întâlni cu fosta lui iubită, avocata Chelsy Davy, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie turbulentă, marcată de multe despărţiri şi împăcări, din 2004 până în 2010.

Acelaşi tabloid afirmă că prinţul şi fosta lui iubită încearcă să îşi refacă relaţia, la cinci ani după cea mai recentă despărţire a lor. Informaţia nu a fost însă confirmată de palatul Buckingham, care a refuzat să facă orice fel de comentariu despre viaţa privată a prinţului.

Prinţul Harry a anunţat în mod public în 2014 că a devenit un bărbat celibatar, după ce s-a despărţit, anul trecut, de o altă iubită, Cressida Bonas, după o relaţie care a durat doi ani.

Chelsy Davy este fiica unuia dintre cei mai bogaţi proprietari de terenuri din Zimbabwe, care deţine o fermă cu o suprafaţă de peste 1.200 de kilometri pătraţi, şi a întreţinut relaţii de afaceri cu mai mulţi politicieni controversaţi. Chelsy Davy deţine din 2006 o diplomă în economie la Universitatea Cape Town şi din 2009 o diplomă în drept la Universitatea Leeds.

Citește și: