1808 vizualizări 1 sep 2011

Autorităţile din oraşul german Bonn au venit cu o idee ingenioasă pentru a le taxa pe prostituatele care îşi aşteaptă clienţii pe stradă. Acestea vor trebui să plătească o taxă pentru fiecare "seară de muncă" la automatele instalate pe străzi şi care sunt similare celor din parcările cu plată, scrie Spiegel.

Măsura vine ca urmare a faptului că oficialităţile din Bonn au instituit anul acesta o nouă "taxă pe sex", care nu le vizează însă şi pe acele prostituate care lucrează pe stradă.

Prostituatele care nu lucrează într-un bordel vor trebui să plătească câte 6 euro pentru un bon valabil pentru seara în curs, de la 8:15 seara până la ora 6 dimineaţa.

Aparatele de taxat au fost instalate la începtul acestei săptămâni, iar încasările s-au ridicat până în prezent la 300 de euro. Pentru a se asigura că femeile vor plăti, oficialii vor trimite inspectorii în zonele frecventate de prostituate şi de clientela acestora. Dacă nu se vor supune regulamentului, acestea se vor alege în primă instanţă cu un avertisment, apoi cu o amendă şi, la a treia abatere, li se va interzice să mai practice cea mai veche meserie din lume.

Citește și: