Ştefan Stan
1184 vizualizări 11 apr 2018

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, poate cel mai influent om al generaţiei sale, a fost audiat noaptea trecută în faţa Senatului American, în contextul Cambridge Analytica, cel mai mare scandal care a lovit reţeaua de socializare.

Încă de la începutul audierii vedem un Zuckerberg diferit. A renunţat la tricoul gri ”cool” pe care îl poartă de obicei, tricou care l-a ajutat să ajungă o adevărată ”emblemă” a industriei hi-tech, asemenea altor fondatori celebri, precum Steve Jobs sau Bill Gates.

Mark a ales să se conformeze aşteptărilor, să apară în faţa Senatului într-un costum conservator, cu o cravată albastră. Preţ de mai multe ore, el va fi interogat şi asaltat cu întrebări de senatorii americani, care înţeleg mai mult sau mai puţin ce înseamnă Facebook, securitatea datelor sau politici de confidenţialitate.

Zuckerberg părea că are toate răspunsurile al el, fiind instruit probabil de o armată de avocaţi şi consilieri. În ciuda unor scăpări, Zuckerberg a răspuns tuturor întrebărilor şi a reuşit să evite să se incrimineze. 

AFLĂ DIN ZIARUL FINANCIAR CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ACŢIUNILE FACEBOOK IMEDIAT DUPĂ AUDIEREA LUI ZUCKERBERG ÎN CONGRESUL SUA

Citește și: