Silviu Bănilă
2069 vizualizări 2 oct 2018

Leroy Abraham aştepta trenul în gara Aarschot, alături de sora lui mai mare şi fratele mai mic, în august 2018, când a fost atacat de un bărbat şi două femei, scrie Daily Mail.

foto: captură youtube.com

În imaginile incredibile se vede cum individul de 35 de ani, Jonas V., îl împinge pe Leroy pe şinele de cale ferată - care nu se lasă însă intimidat şi îi aplică o corecţie agresorului mai în vârstă.

foto: captură youtube.com

După o discuţie tensionată, Jonas V. îl aruncă pe Leroy de pe peron. „Când am căzut pe şine, mi s-a oprit inima o secundă, nu ştiam dacă vine sau nu trenul. M-am temut că o să mor”, a declarat Leroy.

În momentul în care încearcă să revină pe peron, bărbatul de 35 de ani îl impinge pe Leroy şi între cei doi se iscă o bătaie în toată regula.

Confruntarea între Jonas V. şi Leroy durează câteva secunde, până când două femei îi sar în apărare. O altă femeie sare pe şine, sora mai mare a lui Leroy, pentru a ajuta la aplanarea conflictului. Presa locală a scris că şi aceasta a fost jignită de indivizii rasişti şi mai mult, aceştia au agresat-o fizic.

foto: captură youtube.com

Bătaia generală este oprită în cele din urmă de angajaţii gării. Jonas V a fost arestat la scurt timp şi acuzat de agresiune rasistă. Jurnaliştii locali mai scriu că Jonas V are un cazier bogat şi era eliberat condiţionat când l-a atacat pe adolescentul de 15 ani.

În trecut, agresorul de 35 de ani a furat 50 de euro de la o femeie oarbă, la un cash point şi a împins o bătrână de pe bicicletă, când aceasta l-a surprins consumând alcool în dreptul unui supermarket.

Citește și: