Gandul
10490 vizualizări 7 apr 2019

Singurele rămăşiţe găsite, după ce bărbatul a fost ucis de un elefant şi apoi mâncat de lei, au fost craniul şi o pereche de pantaloni, transmite CNN. Incidentul s-a petrecut în Parcul National Kruger din Africa de Sud.

Potrivit pădurarilor, bărbatul a intrat lunea trecută în parc, împreună cu alţi patru vânători, pentru a împuşca rinoceri. Victima a fost atacată fulgerător şi ucisă de un elefant. Cei care erau cu bărbatul au declarat, potrivit poliţiei, că au dus corpul neînsufleţit al acestuia la marginea unui drum pentru a fi găsit de autorităţi, apoi au fugit.

Familia bărbatului a fost informată de deces marţi de către ceilalţi braconieri, care au fost ulterior arestaţi. La scurt timp după aceea, poliţişti şi pădurari au mers pentru a recupera cadavrul. Nu au găsit nimic, iar căutările au fost reluate a doua zi. Atunci au fost găsite craniul şi pantalonii.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Rangerii nu recomandă deplasarea pe jos în parcul Kruger, din cauza numărului mare de prădători şi animale periculoase din zonă.

Rinocerii sunt vânaţi pentru cornul lor, folosit în scopuri medicinale sau ca afrodisiac. În anumite părţi ale lumii, praful din corn de rinocer este mai valoros decât cocaina.

Foto: Pixabay
 

Citește și: