Ana Obretin
42889 vizualizări 13 sep 2018

Daniels a anunţat, miercuri, că va oferi în autobiografia sa detalii despre aventura pe care a avut-o cu Donald Trump, în 2006, în preajma perioadei în care soţia acestuia, Melania, l-a născut pe fiul cuplului, Barron.

Autobiografia "Full Disclosure" - pe care Stormy o dedică fiicei sale în vârstă de 7 ani - va fi lansată cu puţin timp înainte de alegerile legislative şi regionale parţiale din SUA.

"Voi scrie despre tot şi voi include totul în carte. Oamenii pot crede ce vor despre mine, dar acesta este adevărul", a spus Daniels, invitată în emisiunea de televiziune "The View" de pe postul ABC.

Actriţa promite că va face publice toate detaliile care au fost tăiate din interviul acordat emisiunii "60 Minutes" de pe postul CBS la începutul anului. Cartea, la care actriţa lucrează de aproximativ zece ani, prezintă şi detalii despre cariera sa în industria filmelor pentru adulţi şi în cluburile de striptease.

Daniels l-a dat în judecată pe Donald Trump pentru a anula o înţelegere încheiată cu acesta, potrivit căreia i se interzice să facă publice detalii despre o presupusă aventură sexuală pe care au avut-o în 2006.

Avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, i-a plătit lui Daniels suma de 130.000 de dolari, cu câteva zile înainte ca acesta să fie ales preşedinte al SUA, în schimbul tăcerii.

În luna martie, Daniels declara în emisiunea de pe postul TV CBS "60 Minutes" că a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu Trump, o dată, şi că a fost ameninţată de un bărbat, într-o parcare din Las Vegas, când a încercat să vândă presei povestea, cinci ani mai târziu.

Donald Trump neagă această aventură.

„Cartea se lansează în data de 2 octombrie, dar poate fi deja precomandată”, a anunţat Stormy pe contul ei de Twitter.

 

Citește și: