Gandul
20804 vizualizări 7 sep 2019

În unul dintre cazurile recente părinţii victimei au susţinut că fata de 16 ani a fost returnată fără organe după ce ar fi murit de peritonită. Acuzaţiile au fost respinse de spitalul în care Sofiya Lanshakova a fost internată, potrivit Yahoo News Australia.

Celelalte trei victime sunt: o studentă de 19 ani care s-a îmbolnăvit în timp ce făcea snorkelling în Sealanya Sea Park, Olga - tot studentă - şi o fetiţă de 5 ani care s-a înecat în piscina unui hotel de cinci stele din Antalya în prima zi de concediu a părinţilor ei. În cazul Olgăi, înregistrările făcute de camerele de supraveghere ar fi fost distruse.

Alexander Bastrykin, şeful Comitetului de Investigaţii al Federaţiei Ruse, a cerut anchete pentru a se vedea dacă decesele au fost cauzate de neglijenţă sau alte cauze.

Anchetele vin într-o perioadă în care Rusia şi Turcia, stat membru NATO, au relaţii din ce în ce mai apropiate. Ankara a cumpărat recent, în ciuda protestelor de la Washington, rachete S-400 de producţie rusească şi s-a arătat interesată de avioanele invizibile Suhoi Su-57.

 

Citește și: