Gandul.info
Olimpia Nicolae
899 vizualizări 28 sep 2017

Concluziile medicului legist au fost publicate după acuzaţiile făcute de preşedintele american şi părinţii lui OttoWarmbier, informează CNN News.

Tânărul de 22 de ani, condamnat la 15 ani de muncă forţată, în timpul unei vizite în Coreea de Nord, a suferit ”leziuni cerebrale cauzate de lipsa de oxigen”, potrivit doctorului legist, ce nu a putut determina originea acestor leziuni.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat marţi regimul de la Phenian că "l-a torturat" pe studentul american Otto Warmbier.

Într-un interviu acordat postului tv Fox News, părinţii lui Otto Warmbier au acuzat de asemenea Coreea de Nord că "l-a torturat şi l-a rănit intenţionat" pe fiul lor.

Reprezentanţii regimului de la Phenian au negat acuzaţiile aduse de Statele Unite legate de torturarea studentului american închis în Coreea de Nord, afirmând că tânărul a fost închis în ”condiţii umane”. Coreea de Nord mai acuză SUA că efectuează o campanie de discreditare a regimului de la Phenian, alimentată de moartea lui Otto Warmbier, studentul american întors în Statele Unite în comă după 17 luni de detenţie în închisorile nord-coreene.

Citește și: