Florin Badescu - Mediafax
2264 vizualizări 20 aug 2013

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, împuşcat mortal, a fost descoperit luni în casa pe care cântăreaţa şi actriţa Olivia Newton-John o deţine în statul american Florida, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Actriţa şi soţul ei, John Easterling, nu se aflau în vila lor, care are o suprafaţă de 690 de metri pătraţi, în momentul producerii faptelor, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Jupiter Inlet Colony, un oraş situat la nord de Palm Beach.

Poliţia a fost alertată printr-un apel telefonic efectuat din acea vilă, luni după-amiază. Un ziar local a avansat ipoteza unei sinucideri, însă poliţia a refuzat să o confirme.

Bărbatul nu locuia în acea casă şi nu era un membru al familiei cântăreţei Olivia Newton-John.

Vila, aflată pe o proprietate impresionantă de 14 hectare, a fost construită în 1975, în zona de coastă, şi a fost cumpărată de actualii ei proprietari în 2009, pentru suma de 4,1 milioane de dolari.

Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolul din filmul "Grease" (1978). Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor. A fost căsătorită de două ori şi are o fiică, Chloe Lattanzi, rezultată din prima căsătorie, cu actorul Matt Lattanzi.

Citește și: