Laura Cojocaru
3161 vizualizări 22 apr 2019

Nadia Parenzee, pasagera companiei AirAsia se întorcea în Australia, dar a fost martora unei întâmplări cutremurătoare. Bebeluşul în vârstă de numai două luni al unei familii arabe i-a murit în braţe. 

Avionul zbura din Kuala Lumpur spre Perth.

Nadia Parenzee a povestit pe Facebook cum pasagerii lângă care călătorea au avut parte de o suferinţă uriaşă:

„Întorcându-mă acasă din Malaysia, m-am confruntat în avion cu cea mai dificilă situaţie din viaţa mea. Un bebeluş mi-a murit în braţe. Un cuplu din Arbaia Saudită se îndrepta către Australia pentru a începe o nouă viaţă. La începutul zborului, bebeluşul era vizibil agitat şi plângea continuu. M-am oferit să îi ajut pe părinţii care erau şi ei extrem de stresaţi. Am închis ochii puţin, să trag un pui de somn, dar m-a trezit însoţitoarea de zbor, cerându-mi ajutorul”.

Femeia care se afla lângă cuplul arab şi-a dat sema de gravitatea situaţiei:

„Cu disperare în priviri, părinţii mi-au oferit bebeluşul. L-am luat în braţe şi am început să mă rog. Imediat după, micuţul  a încetat să mai respire. Am început să strig la pasageri, în speranţa că există un doctor la bord”, povesteşte femeia.

Timp de două ore şi jumătate personalul avionului, părinţii şi Nadia au încercat să resusciteze bebeluşul, dar nu au avut succes. Bebeluşul murise. 

„Timp de două ore şi jumătate am trăit un adevărat coşmar. Am încercat să resuscităm bebeluşul până la aterizare. Am inima frântă, însă sunt onorată că l-am ţinut în braţe şi i-am citit rugăciuni înainte de a muri.”

Părinţii bebeluşului au declarat că au fost în urmă cu o săptămână cu el la doctor, pentru că avea simptomele unei răceli.

Când a urcat în avion tatăl copilului i-a spus australiencei că pleacă din ţară împreună cu soţia şi copilul pentru a începe o nouă viaţă.

Un purtător de cuvânt al companiei AirAsia a declarat că după ce avionul a ajuns la destinaţie, în Perth, Australia, un echipaj medical a început o serie de investigaţii pentru a determina cauza morţii bebeluşului, scrie ABC News.

Compania aeriană a transmis condoleanţe familiei.

 

Citește și: