Laura HOLBAN
1834 vizualizări 29 ian 2012

Un vas comercial s-a lovit de un pod din Kentucky pe sub care trecea, smulgând o bucată din structura metalică a acestuia care a rămas agăţată de proră. Cargoul transporta piese pentru rachete spaţiale, potrivit Daily Mail.

În urma acestui accident, două secţiuni ale podului metalic au fost distruse în totalitate, acesta fiind singura rută pentru cei care voiau să traverseze lacul şi răul Tennessee. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

"Deodată am văzut că drumul dispare din faţa mea şi am frânat brusc. Eram foarte aproape", povesteşte Robert Parker, martor la acest incident, care traversa podul în dubiţa sa alături de soţie. Maşina lor a oprit foarte aproape de secţiunea care a fost smulsă. Alte două maşini au oprit la limită, în spatele lui Parker.

Vasul transporta piese ale unei rachete spaţiale pentru United Launch Alliance, care avea să fie trimisă în spaţiu de pe staţia Cape Canaveral Air Force din Florida.

Podul este traversat zilnic de circa 2.800 de vehicule. Maşinile vor fi ghidate pe o rută ocolitoare până când secţiunile lipsă ale podului vor fi înlocuite, şi nici vaselor nu li se va permite să traverseze pe sub pod.

Citește și: