Mihai SCHIAU
50048 vizualizări 7 dec 2011

O femeie transsexuală din SUA susţine că un pădurar din San Diego a împuşcat-o între picioare, cu un pistol cu şocuri eletrice, după ce a aflat că se născuse bărbat şi suferise o operaţie de schimbare de sex, scrie Daily Mail.

Brooke Fantelli (43 de ani) participa, împreună cu mai mulţi prieteni, la o şedinţă foto într-un deşert din San Diego. Oamenii legii, sosiţi la faţa locului crezând că anumite persoane pozează nud, au cerut actele de identitate ale tuturor celor prezenţi.

Fantelli susţine că, în momentul în care şi-a dat seama că pe buletinul ei apare un nume de bărbat, unul dintre pădurari a început să o abuzeze. "M-a privit drept în ochi, mi-a spus că am făcut o operaţie de schimbare de sex, iar eu i-am confirmat acest lucru. Se vedea că vrea să îmi aplice şocuri electrice", îşi aminteşte femeia.

În imaginile video, filmate cu un telefon mobil, se observă cum pădurarul scoate arma cu şocuri electrice şi o îndreaptă spre femeie, apartent fără niciun motiv. Aceasta cade la pământ, iar omul legii o electrocutează din nou, tot în zona genitală.

"Nu am cuvinte. Este pur şi simplu brutal. Se vede clar că nu îl ameninţ (n.r. pe pădurar), din moment ce am mâinile în aer", a declarat Fantelli, care intenţionează să îl dea în judecată pe omul legii.

Citește și: