Laura HOLBAN
597 vizualizări 11 aug 2011

Guvernatorul statului Texas, Rick Perry, îşi va anunţa sâmbătă candidatura la preşedinţia SUA. Perry va candida la şefia Casei Albe, deşi până de curând a susţinut că îşi va menţine atenţia pe politica statului pe care îl guvernează, notează Huffington Post.
Într-un interviu acordat revistei Time, guvernatorul texan povesteşte cum niciun aspect din postura de candidat la preşedinţie nu îl intimidează şi că "face ceea ce ştie că trebuie să facă". "Ştiu că iniţial am întâmpinat câteva obstacole, însă acum sunt foarte sigur că fac ceea ce trebuie", a comentat Perry.
Toţi republicanii îi vor susţine astfel candidatura lui Perry în cursa împotriva actualului preşedinte, Barack Obama. Perry se înscrie în cursa pentru Casa Albă bazându-se pe imaginea care şi-a format-o şi pe progresul pe care l-a înregistrat Texasul în ce priveşte creşterea locurilor de muncă. În plus, republicanul a explicat că a vorbit deja cu Bush şi că are toată susţinerea fostului preşedinte. "Mi-a spus că ar fi păcat să mă trezesc la 70 de ani cu regretul că nici măcar nu am încercat", şi-a reamintit guvernatorul texan vorbele lui Bush.

Citește și: