Mihai SCHIAU
3287 vizualizări 18 iul 2011

Telegraph postează un videoclip dramatic, care arată cum un băieţel este salvat din calea unui fluviu umflat de inundaţii.

Copilul de patru ani, dintr-un sat indian, ieşise să facă baie în fluviul Narmada, împreună cu mai multe rude. Când fluviul a început să iasă din matcă, toate rudele au ieşit din apă, după care şi-au dat seama că băieţelul a fost lăsat în spate. Au vrut să se întoarcă să-l salveze, dar torentul din ce în ce mai puternic le-a făcut să se întoarcă.

Zeci de localnici au sosit la faţa locului şi au privit cum băieţelul dezbrăcat se zbătea să îşi ţină echilibrul pe o piatră, în mijlocul valurilor puternice.

Rudele şi alţi localnici care ştiu să înoate au încercat să ajungă la băieţel, cu ajutorul unui băţ de lemn de care acesta să se apuce, dar copilul s-a speriat şi a alunecat, iar curenţii au început să-l tragă în aval.

Până la urmă, mai mulţi bărbaţi s-au aruncat în fluviu şi au înotat până la copil, pe care au reuşit să-l tragă afară din apă.

Băiatul şi-a pierdut cunoştinţa, după ce a înghiţit prea multă apă, dar a fost tratat la un spital din localitate şi acum se află în condiţii stabile.

Citește și: