Laura HOLBAN
20594 vizualizări 30 nov 2011

O britanică a fost arestată, după ce pe internet a fost postat un clip în care făcea numeroase comentarii rasiste vizavi de pasagerii dintr-un tramvai foarte aglomerat. Clipul a ajuns viral pe Internet, adunând foarte mulţi vizitatori, şi a ajutat poliţia să o identifice, scrie The Guardian.

Filmuleţul, care a adunat în doar trei zile 4,5 milioane de vizualizări, o înfăţişează pe femeie făcând comentarii răutăcioase la adresa unor pasageri din tramvaiul în care se afla. Cu un copil în braţe, aceasta se plânge din cauza minorităţilor etnice din ţara sa: "Ce s-a ales de ţara asta, o mulţime de negri şi mai mulţi polonezi tâmpiţi. Nu sunteţi niciunul englezi. Duceţi-vă naibii de unde aţi venit, aţi auzit? Staţi în ţările voastre. Nu veniţi să vă bateţi joc de a mea. Anglia nu mai e nimic acum. Anglia e bătaia de joc a tuturor acum", spune femeia.

Un pasager îi spune să îşi controleze limbajul pentru că în tramvai sunt şi copii, iar femeia îi răspunde ţipând: "Chiar am un copil în braţe". Femeia şi-a continuat "discursul" timp de două minute.

"În prezent, nu ştim cu exactitate între ce staţii a avut loc incidentul şi nici când", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Citește și: