2702 vizualizări 12 nov 2014

BLACK FRIDAY 2014. SensoDays.ro vine în întâmpinarea clienţilor nerăbdători şi lansează două propuneri pentru cumpărături la preţuri incredibile, deşi Black Friday nici nu a sosit încă. Prima este Oferta Zilei, ce prezintă câte un produs nou în fiecare zi la preţ de Black Friday. După verificarea ofertei din ziua respectivă, cumpărătorii pot afla şi ce produs va fi la promoţie în ziua următoare, putând astfel să se organizeze din timp. Cea de-a doua propunere făcută de SensoDays.ro clienţilor săi este Repetiţia de Black Friday. Cumpărătorii care intră pe site în weekendul 14-15 noiembrie vor găsi exact aceleaşi preţuri speciale de Black Friday la o categorie largă de produse.  
 
Pregătirile SensoDays.ro pentru Black Friday vizează desigur reduceri foarte mari de preţuri, care vor ajunge până la 80% pentru anumite produse. Însă valoarea adăugată a acestui magazin online sunt celelalte servicii de susţinere a vânzării, care fac achiziţia mai tentantă şi mai uşor de realizat. Începând cu 15 noiembrie, orice client va putea cumpără produse in12 rate fără dobândă. De asemenea, livrările se vor face foarte rapid: dacă un client din Bucureşti sau Ilfov comandă un anumit lucru în noaptea de Black Friday până vineri dimineaţă la ora 5, respectiva cumpărătura va sosi acasă tot vineri. SensoDays.ro va lucra non-stop şi în weekend, astfel că livrările vor continua sâmbătă şi duminică.  
 
”Marele nostru avantaj este că avem un depozit foarte mare şi ne putem mişca repede, aşa cum o cer clienţii noştri. În momentul ăsta avem pregătite 40,000 de variante numai în categoria obiectelor pentru casă, şi multe dintre ele o să aibă preţuri surprinzătoare de Black Friday,” declară Milena Nedelcu, Marketing Manager SensoDays.ro.

CELE MAI RECENTE INFORMAŢII DESPRE BLACK FRIDAY 2014 LE GĂSIŢI AICI >>>

BLACK FRIDAY 2014. SensoDays.ro este magazinul online specializat mai ales în comercializarea de produse pentru casă, dar care acoperă şi o gamă largă de produse electro-IT şi de Îngrijire personală. SensoDays.ro deţine şi livrează rapid cea mai variată gamă de obiecte sanitare, electrocasnice, mobilier şi accesorii pentru baie şi bucătărie. Mărcile pe care le reprezintă sunt cunoscute şi fac parte din sectorul premium în domeniul lor, însă SensoDays.ro le comercializează la preţuri foarte accesibile, castigadu-şi astfel supremaţia în această nişă de piaţă în România. În acest moment depozitul de 3,000mp al SensoDays este pregătit cu sute de mii de produse pentru Black Friday, iar o parte din ele vor fi dezvăluite la Repetiţia de Black Friday, care are loc în weekendul 14-15 noiembrie. În portofoliul de branduri prezente la Black Friday se află: Hansgrohe, Steinberg, Liebherr, Babyliss, Hurom, precum şi o ofertă bogată pentru Miele, Bosch, Samsung, Philips.
 
Ţinând cont de tendinţele pieţei, SensoDays.ro se aşteaptă la o triplare a vânzărilor de pe terminalele mobile faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Din acest motiv, cine va intra pe site de Black Friday de pe un mobil sau o tabletă va întâlni o interfaţă suplă şi perfect adaptabilă pe orice dimensiune de ecran. De Black Friday, SensoDays.ro se asigură că un client va avea o experienţă plăcută chiar dacă nu se află în faţă calculatorului. 
 

Citește și: