Gandul
322 vizualizări 23 iul 2019

Potrivit unei note trimise de banca JP Morgan clienţilor, modelele principale iPhone din 2020 vor fi disponibile în două versiuni în funcţie de dimensiunea ecranului: un model de 5,4 inchi (faţă de 6,5 inchi acum) şi unul de 6,7 inchi (faţă de 6,5 inchi). Smartphone-ul mai ieftin, XR, va avea ecran de 6,1 inchi, la fel ca şi acum, transmite CNBC

Toate modelele din 2020 vor dispune de conectivitate 5G şi de ecrane OLED. În acest moment, iPhone XR foloseşte ecran LCD, cu un consum mai mare de energie. 

Mai mult, potrivit notei băncii, celebrul notch, numit şi „breton”, ar putea dispărea de pe toate cele trei modele. În locul acestuia va fi folosită soluţia la care a apelat, de exemplu, rivala Samsung: o gaură în ecran, care găzduieşte camera pentru selfie-uri şi alţi senzori.

Modelele din familia iPhone 11 pe care compania le va lansa în acest an vor veni şi ele cu o serie de îmbunătăţiri, dar din care, însă, doar două sunt importante: camere mai performante şi autonomie mai mare a bateriei. 

 

Citește și: