Silviu Bănilă
1784 vizualizări 2 mai 2018

Are 37 de ani şi a spus că îl implora pe iubitul ei să facă sex. Rebecca, din Tadcaster, North Yorks, a spus că „nu se putea gândi decât la sex”, din momentul în care se trezea şi a pus totul pe seama depresiei şi a lipsei serotoninei. „În cea mai proastă perioadă, făceam sex de cinci ori pe zi”, a mărturisit fosta nimfonamă, citată de Daily Star.

„Simţeam că tot corpul are nevoie de aşa ceva. Îmi oferea doza necesară, apoi aveam iarăşi nevoie”. Rebecca a spus că se simţea „ruşinată şi izolată”, astfel încât a decis să stea numai acasă, pentru a nu mai fi în preajma altor oameni. Dependenţa de sex a jucat un rol negativ în relaţia ei şi prietenul „nu a înţeles-o”.

„M-a acuzat că am o aventură - a crezut că mă simt vinovată şi de aceea îi cer mereu să facem sex”, a povestit femeia. Rebecca a fost diagnosticată cu depresie, după naşterea celui de-al treilea copil. În cele din urmă, relaţia ei a luat sfârşit şi a decis să stea cu mama ei, în noiembrie 2014. În prezent, se recuperează, după ce şi-a schimbat stilul de viaţă, pentru a depăşi depresia. Fosta nimfomantă a schimbat inclusiv mai multe locuri de muncă şi s-a mutat în Franţa.

Dependenţa de sex nu este recunoscută ca fiind o boală de Sistemul Naţional de Sănătate din Marea Britanie, dar în curând ar putea fi considerată ca fiind un comportament compulsiv, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Psihoterapeutul Paula Hall a declarat pentru BBC că oamenii se simt „sclavii acestei boli”. „Ştiu că este reală, am trecut prin aşa ceva şi - din fericire - mi-am revenit”, a recunoscut Hall.
 

Citește și: