Silviu Bănilă
361 vizualizări 29 oct 2014

„Acest al doilea centru de programare deschis în ţară vine, după cel din Craiova, ca o consecinţă firească a dezvoltării organice din ultimii ani. Hub-ul din Iaşi va debuta peste câteva zile cu o echipă de patru programatori şi îşi va desfăşura activitatea într-un sediu central de 400 de metri pătraţi”, declară Tudor Manea,Vicepreşedinte şi Director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG va recruta în Iaşi specialişti PHP, Linux şi alte tehnologii web, Product Managers, specialişti Quality Assurance pentru poziţii full-time. „Vor urma şi alte centre locale de programare şi ne propunem să stabilim şi parteneriate cu universităţile din Bucureşti şi din ţară”, spune Tudor Manea.

În centrul din Craiova, deschis în 2013, lucrează 21 de angajaţi pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurări, Resigilate, Carduri cadou şi alte servicii client. eMAG a depăşit anul acesta pragul de 1.000 de angajaţi, iar recrutările vor continua, atât în Bucureşti, dar şi în Iaşi.

Compania a dezvoltat programe de training de specialitate diferenţiate pe categorii de angajaţi, precum şi cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România în business-ul internaţional. Echipa eMAG este formată din aproximativ 1.000 de angajaţi, iar angajările continuă. eMAG are programate, pentru anul în curs, investiţii în valoare de 1 milion de euro în dezvoltarea şi consolidarea echipei.

Citește și: