Cătălin Niţu
921 vizualizări 24 aug 2019

Se pare însă că Apple doreşte să folosească această probabil ultimă generaţie de iPhone cu acest design pentru a oferi o nouă funcţionalitate, pe care nu credeam că o vom vedea niciodată pe un smartphone Apple: compatibilitatea cu stylus-ul Apple Pencil.

În timp ce Steve Jobs a ridiculizat stylus-urile în 2007, făcând referire la dispozitivele cu touchscreen disponibile la acel moment, care foloseau ecrane cu panou tactil rezistiv, greu de folosit, tehnologia a avansat semnificativ între timp. Până şi tabletele iPad au primit suport pentru stylus-ul Apple Pencil, de la cele mai ieftine, până la cele mai scumpe, fiind o adevărată cerere din partea celor care doresc să le folosească pentru mai mult decât consum multimedia.

iPhone-urile au rămas însă „ferite” de prezenţa unui creion digital, în ciuda faptului că de aproape 10 ani, Samsung se bucură de un succes enorm pe piaţă cu seria de dispozitive Note, construită special în jurul unui astfel de accesoriu. 2019 ar putea fi momentul în care Apple renunţă la orgoliu şi oferă o adevărată alternativă la flagship-urile sud coreene, indiferent de părerea pe care o avea co-fondatorul companiei, Steve Jobs, despre aceste accesorii.

Citeşte continuarea...

 

Citește și: