Adrian Popa
401 vizualizări 4 iul 2019

Telefonul are un preţ recomandat de 1.400 de lei şi atrage atenţia prin faptul că are un display care acoperă aproape toată partea frontală.

Pe scurt, Huawei P Smart Z rulează interfaţa EMUI 9 (bazată pe Android 9.0), are ecran LCD cu diagonala de 6,59 inchi (rezoluţie FHD+), chipset Kirin 710F, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card micro-SD) şi baterie cu capacitate de 4.000 mAh.

Cameră „periscop”

Camera secundară, ascunsă în corpul telefonului, are senzor de 16 MP şi este asistată de algoritmi de inteligenţă artificială pentru recunoaşterea automată a scenariului din cadru.

Aceasta este activată şi se ridică automat deasupra ecranului doar în momentul în care este accesată funcţia de selfie. Potrivit producătorului, este nevoie de doar o secundă pentru ridicarea sau coborârea camerei. Huawei susţine că mecanismul poate rezista la 100.000 de folosiri.

Telefonul este prevăzut cu o funcţie inteligentă de protecţie la scăparea pe jos care detectează automat momentul când telefonul este în cădere liberă şi retrage obiectivul.

Camera principală este duală (16 MP + 2 MP) şi recunoaşte, de asemenea, scenariile, optimizând automat setările pentru fiecare în parte.

 

Citește și: