În ciuda secretomaniei, chiar Jobs a fost la un pas să strice supriza pregătită de ani buni de Apple. Potrivit Business Insider, cu puţin timp înainte de evenimentul de lansare de la MacWorld 2007, câţiva ingineri Apple au mers acasă la Steve Jobs cu un model iPhone pentru a rezolva o problemă pe care telefonul o avea cu conexiunea Wi-Fi. În timp ce lucrau la telefon, a apărut, în faţa casei, un angajat al FedEx care îi aducea un colet lui Jobs.

Şeful Apple s-a dus să-l întâmpine, având telefonul nelansat în mână. Când s-a apropiat de curier, Jobs a ascuns mâna cu telefonul la spate şi a semnat coletul.

Inginerii aflaţi de faţă au fost şocaţi de gestul lui, mai ales că ştiau cât de important era pentru Jobs ca secretele companiei să fie păstrate. „Ca să înţelegeţi contextul, atunci când transportam noi telefoanele le duceam în acele cutii securizate Pelican. Aceste telefoane nici nu aveau voie să iasă din campusul Apple, iar Steve Jobs ascunde unul la spate”, a declarat unul dintre cei care au fost martori la incident.

Citește și: