Cântăreaţa Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă LORA, a fost implicată într-un accident rutier, în judeţul Argeş, după ce maşina în care se afla a lovit un tânăr băut, care alerga pe marginea drumului. Lora se întorcea de la un concert, pe care l-a susţinut în Mărăcineni.

Adolescentul de 16 ani a fost lovit de maşina în care era Lora şi şi-a prins piciorul sub roata maşinii, iar poliţiştii şi un echipaj ambulanţier au ajuns, imediat, la locul accidentului. Victima avea o alcoolemie de 0,37 în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Experienţa a fost cu atât mai traumatizantă pentru Lora, care şi-a pierdut tatăl într-o tragedie similară. „La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-a spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foarte multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, a povestit cântăreaţa într-o emisiune televizată.

Laura Petrescu (LORA) este o cântăreaţă de muzică pop-dance, fotomodel şi jurată în cadrul concursului Next Star. Artista s-a născut la 23 iulie 1985, în Vaslui şi între 2006 şi 2009 a făcut parte din proiectul Wassabi. Lora se poate lăuda cu peste 88.000 de abonaţi pe canalul ei oficial de YouTube.

Citește și: