Laura HOLBAN
21098 vizualizări 1 mai 2011

Unele persoane se evidenţiază într-o mulţime datorită energiei sexuale pe care o emană în jurul lor. Zece obiceiuri le fac pe aceste persoane să se diferenţieze de cei care încearcă din greu să fie consideraţi sexy, fără să reuşească.

1. Astfel de persoane se gândesc foarte des la sex şi acest fapt îi face îi face să simtă mai des dorinţă. Această dorinţă constantă este comunicată celorlalţi non-verbal şi astfel, sex-appeal-ul lor este unul crescut, scrie iol.co.za.

2. Ei îşi doresc şi, în mod normal şi obţin, mult sex. Activitatea sexuală este bună pentru sănătatea fizică şi psihică, iar cu cât au parte de mai mult, cu atât îşi doresc mai mult.

3. Spontaneitatea este o caracteristică a acestor persoane, care nu ratează nicio ocazie care li se arată de a face sex. Apreciază locuri expuse, publice, pentru că ideea că pot fi prinşi creează o tensiune sexuală crescută şi ascuţeşte simţurile.

4. Astfel de persoane apreciază adventura şi caută mereu căi noi de a menţine relaţiile proaspete şi interesante. Faptul că sunt deschişi la noi tehnici şi noi poziţii îi face irezistibili în ochii partenerilor.

5. Sunt persoane care râd mult şi folosesc umorul şi în dormitor ca să detensioneze anumite situaţii jenante care au loc des între partenerii sexuali. Oamenii se simt comod atunci când râd, deci râsul este o metodă bună de a crea o legătură între parteneri.

6. Acestor persoane nu le este frică să ceară ce vor în timpul actului sexual, indiferent cât de tabu poate fi ceea ce îşi doresc. Au atât de multă încredere în sine încât nu le pasă că riscă să fie respinşi în urma dorinţelor lor sexuale.

7. Persoanele care emană sex-appeal au grijă de felul în care arată. Îşi încorporează în activităţile zilnice exerciţiile fizice şi mănâncă sănătos. Contează foarte mult cum arată, căci dacă arată bine - se simt bine. De cele mai multe ori, se îmbracă încât să-şi evidenţieze atuurile fizice şi să primească complimente.

8. Sunt persoane care îşi arată afecţiunea de multe ori, chiar şi în afara dormitorului. Le place să-şi îmbrăţişeze şi să îşi sărute partenerii cât de des posibil.

9. Astfel de persoane nu se blochează la detalii minore în timpul actului sexual, ci se concentrează pe plăcerea sexuală. Faptul că se acceptă şi se plac pe sine atât de mult, le aduce succesul în dormitor.

10. Aceste persoane nu emană doar energie sexuală, ci şi bucurie de a trăi. Găsesc plăcere în degustat mâncăruri, relaxare, aprecierea artei, iar pasiunea lor pentru viaţă îi atrage pe cei din jur.

Citește și: