Ioana Scholler
1303 vizualizări 20 feb 2019

Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediţia de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări. Astfel, ne putem aştepta la sume semnificativ mai mari pentru pieţele vestice.

Samsung va prezenta Galaxy S10 alături de Galaxy S10 Plus, dar şi versiunea mai ieftină Galaxy S10e. De asemenea, compania ar putea veni cu modelele Galaxy S10 X 5G şi Galaxy X, un telefon pliabil.

Pe de altă parte, data oficială a lansării S10 în SUA este 8 martie. Samsung Galaxy S10 ar urma să fie o versiune îmbunătăţită şi net superioară modelelor Galaxy S8 şi Galaxy S9.

Ne putem aştepta, totodată, ca sud-coreenii să adopte tehnologia senzorului de amprentă integrat în ecran.

 



Samsung Galaxy S10 va fi lansat miercuri, 20 februarie, înainte de evenimentul MWC 2019, din perioada 25-28 februarie. Galaxy S10 va fi dezvăluit la ora 11AM PT (2PM ET, 7PM GMT), la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco.

În Coreea de Sud şi Italia, S10 va fi lansat tot în data de 8 martie, pe când versiunea Galaxy S10 5G (Galaxy S10 X) va ajunge în magazine în data de 29 martie, transmite techradar.com.

Citeşte mai mult despre specificaţiile celui mai performant telefon de pe piaţă

Citește și: