Filmul în care prezentatororul TV instiga la violenţă a fost şters de pe internet de Antena 3, însă a fost recuperat şi publicat pe YouTube ulterior.

În clip, se observă reacţia violentă a prezentatorului TV, din timpul unei ediţii a emisiunii ''În gura presei'', Badea fiind deranjat de zgomotele produse de mai multe motociclete. ''Dacă lipsesc eu un pic, până îl rezolv eu pe cretinul ăsta... Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, de o să intru la pârnaie pe bune măcar zece ani. Ai numărul de la motor? Prietene, eu pe ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice şi să le sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă, să nu mai fugă ca un laş cu puţa mică de îi intră între dinţi. Jur că nu vin decât eu, cu mânuţele astea două goale. Singurul meu target în momentul ăsta e să mă ocup cu nişte handicapaţi mintali'', a început Mircea Badea ''pasa'' cu Mihai Gâdea, aflat în studio şi care a încercat timid să-l calmeze.

Ulterior, Badea a luat o bâtă şi a plecat să îl caute pe motociclist. ''Dacă îl prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria televiziunii. Hai să gândim optimist: poate când agită el pârţâitoarea aia ca şmecherul, poate se lipeşte dracu' de un stâlp şi se rezolvă cazul'', a continuat Badea.

Apoi, în timp ce Badea vorbea cu Gâdea despre candidaţii la prezidenţiale, motociclistul s-a întors şi a continuat să îşi tureze motorul lângă ''studioul'' amplasat pe pajiştea din faţa sediului Antenelor. ''Mă-ta, da, mă-ta. Eu sunt aici cu jegoşii, e Vestul Sălbatic, ne comportăm ca în Vestul Sălbatic, eu nu am niciun fel de problemă. Trebuie să îi tranşăm pe ăştia, să îi dezosăm. Să mă mut eu pentru că vin nişte cretini? Prietene, niciodată!'', a continuat Badea, spre stupefacţia celor aflaţi în studio alături de Gâdea.

Publicitarul Bogdan Naumovici a explicat pe Facebook posibilul motiv pentru care clipul cu Badea a fost eliminat de Antena 3 de pe site. ''După ce mai mulţi clienţi şi-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care ameninţa cu bătaia şi îi dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube'', a scris Naumovici.

După ameninţările cu bătaia şi moartea, motociclistul s-a prezentat în faţa sediului Antenei 3, unde l-a ''provocat'' pe Badea să îşi pună în aplicare ameninţările. Reacţia realizatorului TV a fost una total diferită decât cea din emisiune, după cum se poate observa în clipul de mai jos, el evitând un conflict.

Citește și: