Gandul
874 vizualizări vineri, 09:28

Roman şi Maria Sosa păreau a fi un cuplu perfect după ce s-au cunooscut în 2007 la un club de salsa şi s-au căsătorit în 2010. După nuntă cei doi şi-au deschis o sală de fitness, dar în 2015 au început să aibă probleme financiare. Lipsa banilor i-a determinat pe cei doi soţi să nu se mai înţeleagă, aşa că în 2015 femeia i-a spus bărbatului că ar vrea să divorţeze. Totuşi, din cauza problemelor financiare, cei doi au fost nevoiţi să  locuiască în continuare împreună, potrivit The Mirror.

Roman a încercat să se comporte frumos până când a primit un telefon care l-a cutremurat. Un boxer pe care l-a antrenat Roman l-a sunat să-i spună că trebuie să se întâlnească pentru că cineva vrea să-l omoare. După ce s-a întâlnit cu bărbatul, Roman a aflat că Maria îl platies pe boxer să-l omoare. Pentru uciderea lui Roman, Maria oferise 8000 de euro.

Roman şi bărbatul care i-a dat vestea cutemurătoare au făcut un plan pentru a o prinde pe femeie în flagrant. Roman a continuat să stea sub acoperiş cu Maria şi să se comporte absolut firesc.

Maria a fost înregistrată cu un microfon ascuns, în timp ce îi dezvăluia bărbatului plătit, planul de a scăpa de bărbatul pe care îl iubise.

Roman a apelat la poliţişti şi împreună au realizat o înscenare. De asemenea, împreună cu poliţiştii, aceştia s-au gândit să facă o poză cu Roman întins într-o râpă cu o rană desenată la tâmplă. Părea ucis prin împuşcare.

Imaginea i-a fost arătată soţiei lui Roman de către un bărbat, despre care ea credea că este cel angajat pentru crimă, însă de fapt era un ofiţer de poliţie sub acoperire. Când Maria a văzut fotografia cu soţul ei împuşcat în cap a început să râdă

Femeia a primit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare cu executare.

 

Citește și: