Doi tineri din Bucureşti au pus la punct primul taxi gratis din Capitală. Cei doi, care lucrează în domeniul IT, au decis să îi ajute pe cei nevoiaşi sau pe cei care se grăbesc, ducându-i gratis oriunde în Bucureşti.

„Ajutăm persoanele cu deficienţe locomotorii, vârstinicii cu probleme de sănătate, urgenţe medicale minore şi altele. De acest serviciu beneficiază momentan doar persoanele din sectorul 2 şi 3 şi cei care vin din provincie. Cei care vor să apeleze la noi trebuie să intre pe taxigratis.ro şi să sune la unul dintre numerele de telefon”, a declarat Alex Bobes (23 de ani), unul dintre iniţiatorii proiectului, pentru libertatea.ro.

Tânărul spune că el şi asociatul său suportă preţul benzinei şi al reparaţiilor. „Nu avem sponsori. Muncim în domeniul IT şi avem salarii medii. Nu cred că este un lucru rău să ajuţi oamenii care chiar au nevoie de un mijloc de transport gratuit. Am încercat să luăm legătura cu mai multe campanii umanitare, dar nu ne-au răspuns”, a mai spus Alex Bobes.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 6 iunie. Cifrele 5, 6, şi 9, norocoase

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 - calendar, subiecte şi rezultate. UPDATE

 

Citește și: